Your message was sent successfully
april 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

REQUEST A QUOTE

If you have any questions, feel free to call us
+32(0)9 233 10 86

Note: Your reservation is not confirmed until you have paid for us.

Corona maatregelen

De hygiƫnische en veiligheidsmaatregelen die ons door de overheid en de Belgische massagefederatie worden opgelegd zijn dan ook van kracht zodat u in een veilige omgeving kunt genieten van een weldadige en ontspannende massage.

We herhalen hier graag alle regels

* Er is slechts 1 klant aanwezig in de praktijkruimte. Begeleidende bezoekers/familieleden/vrienden/kennissen worden NIET toegelaten in de wachtkamer of praktijkruimte.

* Toilet is niet aanwezig

* Indien u een luchtweginfectie heeft of in aanraking bent gekomen met besmette personen, vragen wij u NIET naar de praktijk te komen!

* We proberen ons zo stipt mogelijk aan de afgesproken uren te houden en vragen ook dezelfde discipline en correctheid van je. Totdat de vorige klant de praktijk niet heeft verlaten, dient u buiten of in de auto te wachten. Onze excuses daarvoor. Tussen de behandelingen wordt extra tijd voorzien (15 min voor aanvang en 15 min na aanvang) zodat klanten elkaar niet meer kunnen kruisen en ik extra tijd heb om alles te ontsmetten.

* Kom a.u.b. precies op tijd, zodat er voldoende tijd is om alles schoon te maken en te desinfecteren en contact met andere klanten te beperken. Bij het betreden van de praktijk vragen we u een mondmasker te dragen.

*Tijdens de behandeling kunt u deze verwijderen omdat wij alleen rug-, nek- en schoudermassage uitvoeren en het gezicht naar beneden is gericht. Na de behandeling en bij het verlaten van het gebouw vragen wij u deze weer aan te trekken.

* De massagetherapeut draagt ten alle tijden een mondmasker om u als klant te beschermen.

* Voor de behandeling dienen de handen ontsmet te worden met desinfecterende gel die bij de ingang en de praktijk aanwezig is

*In verband met de contactopsporing is bij aanvang van je afspraak alles al ingevuld. Wij gebruiken deze gegevens dan ook om op verzoek van de overheid een administratie bij te houden.

bedankt voor uw begrip en medewerking

Het zijn zware dagen, maar een massage van Mister GC is een aanwinst om te ontstressen en de week door te komen!

Tot snel!