Your message was sent successfully
juli 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

REQUEST A QUOTE

If you have any questions, feel free to call us
+32(0)9 233 10 86

Note: Your reservation is not confirmed until you have paid for us.

Wie zijn we en wat kunnen we je aanbieden

Bij Mister GC streven we naar niets minder dan het bieden van een ongeëvenaarde maatwerkervaring aan onze gewaardeerde klanten. Wij omarmen het buitengewone en zetten ons in om elk op maat gemaakt kostuum dat ons atelier verlaat te verheffen tot het hoogtepunt van kwaliteit en vakmanschap.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze grenzeloze toewijding aan perfectie en ambachtelijk meesterschap. Onze samenwerking is gereserveerd voor de vooraanstaande Italiaanse stoffenhuizen, waaronder gerenommeerde namen zoals Carbonella, Zegna, Vitale Barberis Canonico, Drapers en een selectie van andere eminente merken. Deze exclusieve stoffen vormen de essentie van excellentie en verzekeren de ongeëvenaarde kwaliteit van elk vervaardigd kostuum.

In de filosofie van Mister GC overstijgt een op maat gemaakt kostuum het concept van simpelweg kleding. Het fungeert als een levendige uitdrukking en verlengstuk van jouw unieke persoonlijkheid. Dit verklaart onze bewonderenswaardige aandacht voor minutieuze details en onze belofte om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan een voering van Italiaanse zijde, knopen van hoorn, of zelfs draad met een gouden schittering en diamanten, wij garanderen dat elk aspect van jouw kostuum tot in de precisie wordt vervaardigd volgens jouw exacte specificaties.

Mister GC belichaamt echter niet enkel het kostuum op zichzelf. Wij koesteren eveneens de waarde van stijladvies en professionele begeleiding. Onze deskundigen bezitten een ongeëvenaarde intuïtie voor advies, en garanderen daarmee dat jij je op je allerbest voelt en vol zelfvertrouwen straalt in jouw op maat gemaakte meesterwerk.

En verder dan maatwerk alleen gaan wij. Wij creëren een persoonlijke band met elke klant, waarbij wij niet alleen ideeën en projecten delen, maar ook converseren over mogelijke investeringskansen. Onze dienstverlening omvat ook een rijk scala aan andere verfijnde ervaringen, waaronder genotmomenten zoals sigaren, wijnen, likeuren, exquise schoenen en luxueuze accessoires, om er zeker van te zijn dat jouw ultieme behoeften aan verfijning worden vervuld.

Bij Mister GC wordt een op maat gemaakt kostuum niet zomaar een kledingstuk. Het vertegenwoordigt een ervaring die verlangt naar herhaling. Wij nodigen jou van harte uit om ons te bezoeken en te ontdekken hoe wij al jouw verbeeldingen tot leven kunnen wekken. Bij jouw aankomst staat jouw favoriete genot al voor je klaar – vergeet dit niet te vermelden bij het maken van je afspraak. Welkom in de wereld van Mister GC.

We make your full requirements come true!

Een ‘feel good’-omgeving is waar wij voor staan

  • Professioneel stijladvies en op maat gemaakt maatwerk
  • Persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw eigen specificaties
  • Geweldige faciliteit met volledige discretie
  • Mogelijkheid tot een lidmaatschap bij Mister GC
  • Gemakkelijke reservering
  • Uniek kader
  • 24/7 service
  • Mogelijkheid tot zelfverdediging accessoires
  • Privéparkeergelegenheid binnen/buiten
  • Stimulerende aanbiedingen van sigaren/wijnen/likeuren/premium schoenen
Hoe werkt het
• Aankomst bij Mister GC te Oostakker
• Je kunt parkeren op de oprit of direct in de afgesloten garage. Stijlvol.
• Ontvangst door de man zelf, Giovanni
• Presentatie van onze faciliteiten
• Samenstelling van al uw wensen

Het ideale cadeau voor bijzondere gelegenheden

Luxe Katoenen Trui

Voucher €250

Luxe Katoenen Trui

Voucher €500

Luxe Katoenen Trui

Voucher €1000

Luxe Katoenen Trui

Voucher €1500

Luxe Katoenen Trui

Voucher €3000

Hoe werkt het

• Aankomst bij Mister GC te Oostakker
• Je kunt parkeren op de oprit of direct in de afgesloten garage. Stijlvol.
• Ontvangst door de man zelf, Giovanni
• Presentatie van onze faciliteiten
• Samenstelling van al uw wensen

Onze specialisaties(s)

Bij Mister GC streven we naar perfectie in het op maat maken en aanpassen van hoogwaardige kostuums. Onze specialisaties liggen op het gebied van maatwerk, waarbij we ervoor zorgen dat elk kostuum precies voldoet aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten.

Als specialisten in ons vakgebied begrijpen we dat stijladvies en begeleiding essentieel zijn bij het creëren van het perfecte kostuum. Onze teamleden hebben een natuurlijk gevoel voor stijl en passie voor kostuums, waardoor we in staat zijn om je te voorzien van deskundig advies dat aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. We luisteren naar je wensen, begrijpen je stijl en zorgen ervoor dat elk detail van het kostuum perfect wordt afgestemd op jouw persoonlijkheid.

Bij Mister GC geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Eenmaal een klant, altijd een klant. We streven ernaar om een diepgaand begrip te hebben van jouw behoeften en voorkeuren, zodat we je kunnen helpen bij toekomstige evenementen en gelegenheden. Of het nu gaat om het aanpassen van je bestaande kostuumcollectie of het samenstellen van een nieuw kostuum voor een speciale gelegenheid, we staan altijd voor je klaar.

Met meer dan 20+ jaar ervaring in het vakgebied hebben we een uitgebreide kennis en expertise opgebouwd. We zijn trots op ons vakmanschap en streven naar de hoogste kwaliteit in elk aspect van ons werk. Van het selecteren van de beste stoffen tot het aanpassen van de perfecte snit, we zorgen ervoor dat elk kostuum dat we creëren een uniek meesterwerk is.

Bij Mister GC krijg je niet zomaar een kostuum, maar een unieke ervaring die vraagt om herhaling. We nodigen je uit om onze expertise en passie voor maatwerk te ervaren en te genieten van de perfecte combinatie van stijl, vakmanschap en persoonlijke aandacht. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mister GC en je te helpen bij het realiseren van je meest verfijnde en gepersonaliseerde kostuumdromen.

Exacte locatie zal meegedeeld worden na bevestiging van uw afspraak.

Parkeren kan natuurlijk in stijl voor de deur of discreet in de afgesloten garage.

9041 Oostakker
+32.0476 34 67 64
contact@mistergc.com

Your next massage

Take time for yourself

From rest comes power

Meetings & Events

Are you looking for a tailor-made suit?

Carbonella Suits

The suit reference