Your message was sent successfully
juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

REQUEST A QUOTE

If you have any questions, feel free to call us
+32(0)9 233 10 86

Note: Your reservation is not confirmed until you have paid for us.

De Centurion Business Club

Als we aan succes denken, stellen we ons vaak een droomlevensstijl voor van reizen, luxe en vrijheid om tijd door te brengen met familie en vrienden. Voor veel KMO-eigenaren en professionals is hun uiteindelijke doel voor hun bedrijf of carrière om zelfvoorzienend te worden, hen meer financiële vrijheid te geven en de flexibiliteit te hebben om hun eigen planning te bepalen.

In de eerste jaren van de ontwikkeling van een bedrijf of carrière kunnen het harde werk en de lange uren, alle mogelijke tegenslagen de droomlevensstijl soms een verre fantasie doen lijken. De vraag stelt zich dan ook, hoe kan de Centurion Business Club u helpen de levensstijl te doen bereiken die u voor ogen heeft?

Veel businessclubs bieden niet de voordelen en diensten die de groei van hun leden vergemakkelijken, zoals netwerkmogelijkheden met echte potentiële medewerkers of klanten of toegang tot adviesplatforms die u helpen vragen te stellen aan andere ervaren ondernemers en professionals.

Bij de Centurion Business Club bieden wij u toegang tot de meer ambitieuze aspecten van elke droomlevensstijl: lidmaatschap van een stijlvolle community, personal coaching, ronde tafel meetings, 1-1 trajecten, luxe events, koffie meetings met leden, benefits zoals van reisdiensten om hun leden te jetsetten naar prachtige locaties over de hele wereld, etc. Bij de Centurion Business Club trachten wij alle facetten te vervullen. Alle kandidaten en leden in om het even welke industrie, zelfstandig, professional of aspirant zelfstandige zijn meer dan welkom om met hun diensten/producten de club een meerwaarde te bieden.

Deel uitmaken van een high-end, members only, no-nonsense community zoals de Centurion Business Club brengt u niet alleen in contact met andere gelijkgestemde leden, maar kan ook helpen toegang te verkrijgen tot een levensstijl die u zich nog niet hebt kunnen veroorloven. Door ons netwerk kunnen wij u tevens helpen om uw carrière of business in de goede richting te duwen. Contacten hebben, maken, houden en delen zijn een belangrijk onderdeel van onze community.

De Centurion Business Club heeft tot doel iedereen te helpen die zich wenst te vestigen in een gemeenschap tussen andere ondernemers en professionals, en op die manier toegang te geven tot een groep mensen en uiteindelijk échte vrienden die vastbesloten zijn om hun business succesvol te runnen en te ondersteunen. Met het uiteindelijk resultaat: tijd en geld om hun levensstijl te verbeteren.

Onze diensten en lidmaatschapsvoordelen zijn breed, van kortingen bij luxeartikelen, toegang tot exclusieve events, maatwerk tot gratis advies.

De Centurion Business Club is meer dan een handig hulpmiddel dat effectief helpt bij de groei en uitbreiding van een bedrijf of carrière van zijn leden zodanig dat ze ten volle de vruchten kunnen plukken van hun harde werk.

Dit gezegd zijnde wordt elke aanvraag om lid te worden strikt in kaart gebracht en beoordeeld of de aanvrager kan bijdragen tot de club en zijn leden. Het minimum criterium van elke kandidaat is dat deze beschikt over stijl, klasse, respect, empathie, enorme discretie, gedrevenheid en professioneel handelen. Aspecten die voor onze club een hoge prioriteit vormen.

Bent u een ondernemer, aspirant-ondernemer of professional die hieraan voldoet en deel wenst uit te maken van een community die er echt is voor u? Wenst u deel uit te maken van een community die verder gaat dan een traditionele business club, met leden die échte vrienden worden en u volledig ondersteunen en ten volle helpen uw doelen te realiseren? Schrijf u dan onderaan de pagina.

Na de aanvaarding en registratie bent u niet meer alleen in het bouwen van uw succes, maar beschikt u over alle tools, mensen en pilaren om dit tot een succes te brengen.

Elke aanvraag wordt persoonlijk en met de meest mogelijke discretie behandeld.

Alea iacta est

Met stijlvolle groet,

Giovanni Carbonella
Owner & President Centurion Business Club

VOORWAARDEN

Wat hebben wij jou te bieden:

* U wordt lid van de exclusieve Centurion Business Club – Members only
* No-nonsense community
* Kom in contact met like minded business leden die willen groeien én helpen
* Toegang tot premium events
* Grote kortingen op premium producten en luxe deals
* Een community waar u integraal kosteloos advies verkrijgt van medeleden
* De club waar u in alle facetten van uw business ondersteund wordt
* Toegang tot een exclusief netwerk van professionals en select ronde tafel meetings
* Persoonlijke/groep meetings
* Stijlvolle benadering waarbij er geluisterd wordt naar al uw wensen
* Complete discretie, ongeëvenaarde samenwerking, groei en opportuniteiten
* Een community waarin we elkaar 100% vertrouwen

Wat verwachten we van jou:

* U bent een professional, zelfstandig, aspirant zelfstandig of bedrijfsleider
* U heeft sterke interesse in stijl, etiquette, klasse en netwerken op professioneel niveau
* U bent een gentleman / lady
* U kunt uw medeleden fundamenteel iets aanbieden
* U heeft de ambitie om te groeien binnen uw domein
* U bent een sociaal en actief persoon
* U beschikt over een grote vorm van discretie
* U wenst deel te uit te maken van een community waarbij alle leden elkaar integraal ondersteunen

Ja ik wil graag lid worden

Lidmaatschap €50/maand (jaarcontract)

    Your message has been sent successfully